سنجش ترکیبات فنولی، اسانس و فعالیت آنتیاکسیدانی بومادران هزاربرگ (.Achillea millefolium L ) در مراحل رشد
تأثیر بسترهای مختلف کاشت بر صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین
ارزیابی تاثیر دگرآسیبی شش گیاه دارویی بر ویژگیهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی چغندرقند و دو علف هرز مهم آن
افزایش بیان ژن آنزیم p-کومارات 3-هیدروکسیلاز و ترکیبات فنیل پروپانوئیدی تحت تاثیر کیتوزان در کشت سلولی گل میمونی سازویی (Scrophularia striata)
تاًثیر متقابل سرب و اسپرمیدین بر روی برخی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه مریم گلی ( Salvia officinalis L.)
مقایسه آلکالوئید، فنل و فعالیت آنتی اکسیدانی ارمک میانه Ephedra intermedia (Schrenket)) طبیعی با جداکشت های درون شیشه
برهمکنش قارچ Piriformospora indica با گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کمیت و کیفیت اسانس و برخی پارامترهای فیزیولوژیک تحت تنش شوری
تغییرات عناصر غذایی و زیست توده همیشه بهار (Calendula officinalis L.) تحت تنش کمبود آب و منابع شیمیایی و زیستی فسفر
تأثیر بیوپرایمینگ با تریکودرما و سودوموناس بر جوانهزنی و برخی شاخصهای بیوشیمیایی بذرهای زوالیافته کتان (Linum usitatissimum L.) رقم نورمن
اثرات اسید سالیسیلیک بر برخی از ویژگیهای مورفو-فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانهال گردو تحت تنش شوری
اثر ترکیب لیزرهای هلیوم- نئون و دیود بر تولید آنتوسیانین و رشد سلول در کشت سوسپانسیون سیب گوشت قرمز (Malus sp.)
تأثیر سایکوسل و تلقیح بذر با باکتریهای محرک رشد بر عملکرد، شاخصهای فلورسانس کلروفیل و برخی صفات فیزیولوژیک گندم در شرایط محدودیت آبی
اثرات تنش خشکی بر شاخص های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه کاسنی (Cichorium intybus) جهت معرفی در فضای سبز شهری
افزایش کیفیت ریشه و بهبود جذب برخی عناصر با کاربرد قارچ میکوریزای همزیست(Glomus mosseae) در قلمه گل حنای گینه نو (Impatiens hawkeri )
ارزیابی تغذیه غلظتهای مختلف نانو و میکرو سیلیسیم بر فتوسنتز و رنگیزههای گیاهچههای سیب زمینی در کشت هیدروپونیک
اثر انبارداری طبیعی و زوال تسریع شده بر تغییرات کمی و کیفی پروتئینهای ذخیرهای و آنزیم کاتالاز در بذور نخود (Cicer arietinum L.)
نقش اسیدهیومیک بر بهبود خصوصیات بیوشیمیایی، میزان رنگدانههای آنتوسیانین و کلروفیل در ارقام تربچه تحت شرایط تنش شوری