فرآیند و کارکرد گیاهی
انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران
چهارشنبه 25 تیر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آمار نشریه
راهنمای نگارش و ارسال
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نامه و تعارض منافع
مراحل داوری
راهنمای هزینه انتشار
برای داوران
راهنمای داوران
داوران نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
دسترسی به مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
آیین نامه اخلاقی مجله
مقالات آماده انتشار
جلد 7، شماره 24 - ( جلد 7، شماره 24 1397 )
میانگین فاصله زمانی دریافت تا پذیرش مقاله در این شماره 6 ماه و 18 روز می باشد.
بررسی تاثیر امواج مغناطیسی ایستا بر محتوای ترکیبات فنولی در دو گونه بادام ایرانی
ص. 10-1
فاطمه عبداللهی
،
حمزه امیری
*
،
وحید نیکنام
،
فایزه قناتی
،
کاظم مهدیقلی
چکیده
(3747 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1527 دریافت)
اثر سیدروفور باکتریایی بر رفتار بیولوژیک ذرت در شرایط آبیاری تأخیری
ص. 24-11
ساناز صرافی
،
آرمان آذری
*
،
روح الله صابری ریسه
،
علی اکبر محمدی میریک
چکیده
(3476 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1101 دریافت)
تأثیر تغذیه سیلیکون بر تخفیف اثرات زیانبار تنش نیکل در گیاه ریحان Osimum basilicum L.
ص. 38-25
بهروز اسماعیل ژور
*
،
مرضیه داوودی
،
حمیده فاطمی
چکیده
(3450 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1523 دریافت)
اثر باکتریهایمحرکرشد، قارچ مایکوریزا و تنششوری بر جذب برخی عناصر غذایی توسط گیاه ذرت (Zea mays L.)
ص. 52-39
حمیدرضا بوستانی
*
،
اسماعیل فرخ نژاد
چکیده
(3996 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1502 دریافت)
انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول ساقه در گندم نان تحت تنش خشکی انتهایی
ص. 72-53
سعید باقری کیا
،
محمدهادی پهلوانی
*
،
احد یامچی
،
خلیل زینلی نژاد
،
علی مصطفایی
چکیده
(4659 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1759 دریافت)
تاثیر محلولپاشی برگی اسید سالیسیلیک بر برخی صفات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم تامپسونسیدلس در شرایط تنش شوری
ص. 92-73
جعفر امیری
*
چکیده
(3816 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1406 دریافت)
اثر سطوح مختلف کلات آهن بر رشد و فیزیولوژی خیار در اسیدیته مختلف محلول غذایی
ص. 102-93
مریم حقیقی
*
،
صابر محمدنیا
چکیده
(3435 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1278 دریافت)
بررسی مقاومت به تنش شوری در بذرهای حاصل از بوتههای گوجه فرنگی محلول پاشی شده با 24- اپی براسینولید و نانواکسید روی
ص. 120-103
احمد جوادی
،
سعید خماری
*
،
بهروز اسماعیل پور
،
علی اصغری
چکیده
(4250 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2029 دریافت)
تاثیر تلقیح با قارچ میکوریزا بر مقاومت به شوری ژنوتیپهای سورگوم
ص. 138-121
معصومه قاسمی
،
مرتضی زاهدی
*
چکیده
(3546 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1450 دریافت)
اثر جایگزینی کودهای شیمیایی با کود دامی بر کاهش تجمع نیترات و بهبود ماندگاری و محتوای عناصر غذایی ریحان سبز
ص. 154-139
مریم رحیم پور
،
سیف اله فلاح
*
،
محمد رفیعی الحسینی
چکیده
(3974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2896 دریافت)
تاثیر تنش خشکی و اشعه ماوراء بنفش (UV-C) بر سیستم دفاع آنتی اکسیدانی آنزیمی و غیر آنزیمی در سه رقم گندم (Triticum aestivum L.)
ص. 170-155
زینب رضایی فر
،
سیامک فلاحی
،
اسماعیل قلی نژاد
*
چکیده
(3786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1601 دریافت)
تأثیر هگزاکونازول و تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی گیاه ختمی خیری (Althaea officinalis)
ص. 182-171
بهاره کاشفی
*
،
الهام احمدیان
چکیده
(3619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1364 دریافت)
اثر سلنیوم بر رشد و برخی پارامترهای فیزیولوژیکی دو گونه تره ایرانی (Allium iranicum Wendelbo) و تره کوهی (Allium ampeloprasum L.)
ص. 198-183
ناصر کریمی
*
،
زینب صیدی خواه
چکیده
(3890 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2951 دریافت)
تاثیر متقابل سیلیکون و کادمیوم بر رشد و پارامترهای فیزیولوژیکی گیاهچههای گوجهفرنگی (Solanum lycopersicum)
ص. 210-199
پریچهره رحیمی
،
زهره قنبرزاده
،
آسیه بهداد
،
ساسان محسن زاده
*
چکیده
(3918 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1571 دریافت)
افزایش بیومس و رشد میکروجلبک Dunaliella تحت تاثیر تیمار وانیلین
ص. 228-211
فروغ اکبری
،
مریم مددکار حق جو
*
چکیده
(4103 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4347 دریافت)
جذب نیتروژن، فسفر و پتاسیم به وسیله گیاهان زراعی و علفهای هرز در سامانههای مختلف کشت مخلوط غلات-لگوم
ص. 246-229
لیلا سلیمانپور
،
روح اله نادری
*
،
مهدی نجفی
چکیده
(3838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1829 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS