اثرات دگرآسیبی بقایای کینوا (Chenopodium quinoa willd) بر نشت الکترولیتها، محتوای بیوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و رنگیزههای فتوسنتزی گندم (Triticum aestivum L.)
بررسی اثر گابا (گاما آمینو بوتیریکاسید) بر بهبود تحمل تنش خشکی در زعفران مزروعی (Crocus sativus L.)
اثر شوری آب آبیاری بر جوانهزنی، سبز شدن، عملکرد بیولوژیک و کمیت و کیفیت اسانس شوید (Anethum graveolens L.)
تاثیر کاربرد اسید هیومیک و نانوکلات کلسیم بر رنگیزههای فتوسنتزی و جذب عناصر غذایی در گل ژربرا(Gerbera jamesonii) رقم دانی
پاسخهای فیزیولوژیک سیاهدانه Nigella sativa L.)) به سیلیکات کلسیم تحت تنشهای شوری و خشکی با پتانسیل اسمزی برابر
تأثیر محلولپاشی پوترسین و نیترات کلسیم بر برخی صفات فیزیولوژی کنجد (Sesamum indicum L.) در سطوح مختلف رطوبتی
تاثیر محلولپاشی متیل جاسمونات، سالسیلیک اسید، روی و بور بر ویژگیهای کمی و کیفی گل محمدی (Rosa damascena Mill)
اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر ویژگی های کیفی، عملکرد و اجزای عملکرد گوار (Cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub) در استان گیلان
بررسی وضعیت عناصر غذایی در خاک و گیاه برخی رویشگاه های طبیعی گیاه دارویی مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia)
تأثیر نانو ذرات سیلیکا روی برخی ویژگیهای آناتومیکی و فیزیولوژیکی گیاه ترهتیزکL.) (Lepidium sativum تحت پرتو فرابنفش
اثرات تلقیح با قارچ میکوریزا و ازتوباکتر بر رشد و پاسخهای اکسیداتیو گندم به تنش شوری و آلودگی کادمیم
بهبود رشد، عملکرد و کارآیی مصرف نیتروژن تحت رژیمهای مختلف نیتروژن در گیاه دارویی مریمگلی با کاربرد زئولیت
تعیین حد آستانه تحمل به شوری و اثرات استفاده از آب شور بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه شنبلیله (.Trigonella foenum-graceum L)
بررسی اثر تنش شوری مربوط به چهار نمک موجود در خاکهای ایران بر برخی پاسخهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی اسپند(Peganum harmala L.)