
بررسی تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم (آناتاز) بر روی برخی خصوصیات فیزیولوژی و مورفولوژی توت فرنگی رقم کوئین الیزا (Fragaria ananassa c.v.Queen Elisa) در شرایط کشت هیدروپونیک
حفظ کیفیت پس از برداشت و کنترل پوسیدگی قارچی فلفل دلمه ای (Capsicum annum L.) توسط پوشش خوراکی کیتوزان
اثرات تنش خشکی و برهمکنش آن با سیلیکون بر تحریک سامانه آنتی اکسیدان و میزان پراکسیداسیون لیپیدی رازیانه (Foeniculum vulgar)
اثر رژیمهای مختلف کمآبیاری بر عملکرد، کیفیت و کمیت دو رقم گوجهفرنگی شقایق و شهرزاد در شرایط گلخانهای
تاثیر کلرید کادمیوم و جیوه بر میزان قند محلول، پروتئین کل، اسید آمینههای پرولین، لیزین، متیونین و برخی آنزیمها در دو رقم گندم نان (Triticum aestivum L.)
تأثیر غلظت هورمونهای اکسین و سیتوکینین بر رنگدانههای فتوسنتزی و اسید آمینه پرولین در شرایط تنش خشکی در ذرت سینگل کراس 704
اثر برهمکنش شوری و جیبرلیک اسید بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در دو رقم نخود ایرانی (Cicer arientinum L.