هدف از این مطالعه بررسی اثرات SA بر روی گیاهان مقاوم به UV-A، UV-B و UV-C است. داده ها نشان می دهد که SA اثرات مضر UV روی فلفل را کاهش داده است. جوانه های فلفل (Capsicum annuum L.) با اسپری سالیسیلیک اسید (SA) و با UV-A (320-390 نانومتر)، UV-B (312 نانومتر) و UV-C (254 نانومتر) از 6.1، 5.8 و 5.7 W m-2، به ترتیب. UV به طور قابل ملاحظه ای محتوای آسکوربات، dehydro ascorbate، کل آسکوربات، پرولین، آلدهید، کورستین، نشت الکترولیت و اتیلن کل را افزایش داد. SA درمان آسکوربات، dehydro ascorbate، کل آسکوربات، آلدهید، نشت الکترولیت و افزایش کل اتیلن در گیاهان درمان شده با UV. مقدار پرولین و کورستین در گیاهانی که تحت درمان UV و SA قرار داشتند، به طور قابل توجهی افزایش یافت. کاربرد بی رویه (اسپری برگ) SA اثرات UV بر فلفل را مقابله کرد.
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |