جلد 6، شماره 20 - ( جلد 6، شماره 20، سال 1396 1396 )                   جلد 6 شماره 20 صفحات 57-64 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Parmoon G, Ebadi A, Jahanbakhsh Gode kahriz S, Mossavi S A. Effect of Salicylic Acid on Antioxidant Enzyms of Milk Thistle (Silybum marianum) Accelerated Aging Seed. j.plant proc. func.. 2017; 6 (20) :57-64
URL: http://jispp.iut.ac.ir/article-1-651-fa.html
پرمون قاسم، عبادی علی، جهانبخش سدابه، موسوی سید امیر. Effect of Salicylic Acid on Antioxidant Enzyms of Milk Thistle (Silybum marianum) Accelerated Aging Seed اثر سالیسیلیک اسید بر آنزیم های انتی اکسیدان. مجله فرآیند و کارکرد گیاهی. 1396; 6 (20) :57-64

URL: http://jispp.iut.ac.ir/article-1-651-fa.html


1- گروه زراعت ، دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیل ، ghasem.parmoon@gmail.com
2- گروه زراعت ، دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیل
3- گروه زراعت ، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده:   (911 مشاهده)
متن کامل [PDF 403 kb]   (721 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تنظیم کننده های رشد گیاهی
دریافت: ۱۳۹۵/۴/۳ | پذیرش: ۱۳۹۵/۵/۳۰ | انتشار: ۱۳۹۶/۶/۵

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | Journal of Plant Process and Function

Designed & Developed by : Yektaweb