جلد 6، شماره 20 - ( جلد 6، شماره 20، سال 1396 1396 )                   جلد 6 شماره 20 صفحات 64-57 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Parmoon G, Ebadi A, Jahanbakhsh Gode kahriz S, Mossavi S A. Effect of Salicylic Acid on Antioxidant Enzyms of Milk Thistle (Silybum marianum) Accelerated Aging Seed. Plant Process and Function 2017; 6 (20) :57-64
URL: http://jispp.iut.ac.ir/article-1-651-fa.html
پرمون قاسم، عبادی علی، جهانبخش سدابه، موسوی سید امیر. Effect of Salicylic Acid on Antioxidant Enzyms of Milk Thistle (Silybum marianum) Accelerated Aging Seed اثر سالیسیلیک اسید بر آنزیم های انتی اکسیدان. فرآیند و کارکرد گیاهی. 1396; 6 (20) :57-64

URL: http://jispp.iut.ac.ir/article-1-651-fa.html


1- گروه زراعت ، دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیل ، ghasem.parmoon@gmail.com
2- گروه زراعت ، دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیل
3- گروه زراعت ، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده:   (4494 مشاهده)
متن کامل [PDF 403 kb]   (2520 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تنظیم کننده های رشد گیاهی
دریافت: 1395/4/3 | پذیرش: 1395/5/30 | انتشار: 1396/6/5

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فرآیند و کارکرد گیاهی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Plant Process and Function

Designed & Developed by : Yektaweb