TY - JOUR T1 - Effect of nanoparticles of titanium dioxide (anatase) on some physiological and morphological characteristics of strawberry (Fragaria ananassa c.v.Queen Elisa) in hydroponic condition TT - بررسی تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم (آناتاز) بر روی برخی خصوصیات فیزیولوژی و مورفولوژی توت فرنگی رقم کوئین الیزا (Fragaria ananassa c.v.Queen Elisa) در شرایط کشت هیدروپونیک JF - jispp JO - jispp VL - 5 IS - 16 UR - http://jispp.iut.ac.ir/article-1-229-fa.html Y1 - 2016 SP - 1 EP - 8 KW - Titanium KW - chlorophyll KW - photo catalyst KW - nano N2 - به منظور بررسی اثر نانوذره دی اکسید تیتانیوم (آناتاز) بر روی برخی شاخص‌های گیاه توت‌فرنگی رقم کوئین الیزا آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در 3 تکرار انجام شد. نانو آناتاز در 7 غلظت 0، 5/1، 5/3، 5/5، 5/7، 5/9 و 5/11 میلی گرم بر لیتر، همراه با محلول غذایی هوگلند به گیاه در محیط کشت هایدروپونیک (کوکوپیت)، به صورت 4 مرتبه در هفته اضافه شد. در پایان دوره‌ی آزمایش (3 ماه) میزان کلروفیل برگ، میزان نسبت TSS/TA، میزان ویتامین C، درصد تشکیل میوه، وزن تر و خشک ریشه و اندام هوایی و میزان عملکرد گیاه با نرم‌افزار SAS تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که نانو آناتاز در بالاترین غلظت (5/11 میلی‌گرم بر لیتر) باعث افزایش صفات، گردید. M3 ER -