جلد 6، شماره 20 - ( جلد 6، شماره 20، سال 1396 1396 )                   جلد 6 شماره 20 صفحات 57-64 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Parmoon G, Ebadi A, Jahanbakhsh Gode kahriz S, Mossavi S A. Effect of Salicylic Acid on Antioxidant Enzyms of Milk Thistle (Silybum marianum) Accelerated Aging Seed. jppf. 2017; 6 (20) :57-64
URL: http://jispp.iut.ac.ir/article-1-651-fa.html
پرمون قاسم، عبادی علی، جهانبخش سدابه، موسوی سید امیر. Effect of Salicylic Acid on Antioxidant Enzyms of Milk Thistle (Silybum marianum) Accelerated Aging Seed. مجله فرآیند و کارکرد گیاهی. 1396; 6 (20) :57-64

URL: http://jispp.iut.ac.ir/article-1-651-fa.html


دانشجوی دکتری فیزیولوژی گروه زراعت ، دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیل ، ghasem.parmoon@gmail.com
چکیده:   (86 مشاهده)
متن کامل [PDF 403 kb]   (33 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تنظیم کننده های رشد گیاهی
دریافت: ۱۳۹۵/۴/۳ | پذیرش: ۱۳۹۵/۵/۳۰ | انتشار: ۱۳۹۶/۶/۵

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فرآیند و کارکرد گیاهی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Journal of Plant Process and Function

Designed & Developed by : Yektaweb