جلد 6، شماره 20 - ( جلد 6، شماره 20، سال 1396 1396 )                   جلد 6 شماره 20 صفحات 57-64 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Parmoon G, Ebadi A, Jahanbakhsh Gode kahriz S, Mossavi S A. Effect of Salicylic Acid on Antioxidant Enzyms of Milk Thistle (Silybum marianum) Accelerated Aging Seed. jppf. 2017; 6 (20) :57-64
URL: http://jispp.iut.ac.ir/article-1-651-fa.html
پرمون قاسم، عبادی علی، جهانبخش سدابه، موسوی سید امیر. Effect of Salicylic Acid on Antioxidant Enzyms of Milk Thistle (Silybum marianum) Accelerated Aging Seed اثر سالیسیلیک اسید بر آنزیم های انتی اکسیدان. مجله فرآیند و کارکرد گیاهی. 1396; 6 (20) :57-64

URL: http://jispp.iut.ac.ir/article-1-651-fa.html


دانشجوی دکتری فیزیولوژی گروه زراعت ، دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیل ، ghasem.parmoon@gmail.com
چکیده:   (339 مشاهده)
متن کامل [PDF 403 kb]   (87 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تنظیم کننده های رشد گیاهی
دریافت: ۱۳۹۵/۴/۳ | پذیرش: ۱۳۹۵/۵/۳۰ | انتشار: ۱۳۹۶/۶/۵

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Journal of Plant Process and Function

Designed & Developed by : Yektaweb

تحت نظارت وف ایرانی آسپا-وف